• +420 220 51 51 64
  • po - pá: 8:30 - 16:00

Ochrana osobních údajů

Než kliknete na modré tlačítko vpravo dole nebo než odešlete formulář: Seznamte se s obsahem této stránky.

Ve společnosti DES Praha, s.r.o. bereme ochranu osobních údajů vážně. Veškeré osobní údaje poskytované návštěvníkem jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a zákonem o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb. Jsme připraveni také na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, tak zvané “GDPR”.

Na webu des.cz probíhá sběr osobních údajů jak přímo od subjektu (vyplníte formulář), tak automaticky. Dozvíte se o právních důvodech zpracování, účelu zpracování i o možnostech, jakými dosáhnete na svá práva.

Není-li to výslovně uvedeno, DES Praha,s.r.o. nasbírané osobní údaje nepředává dalším příjemcům ani správcům.

Níže najdete odkaz na pověřenou osobu, která má ve společnosti DES Praha,s.r.o. ochranu osobních údajů na starosti, technické informace o zpracování a zabezepečení osobních údajů, a také přehled oblastí správy a zpracování osobních údajů společností DES Praha, s.r.o., přesahující rámec tohoto webu.

Osobní údaje získané od subjektu

Kontaktní formulář

Na více místech webu www.des.cz je tento standardní kontaktní formulář. Slouží osobám, které mají zájem o služby DES Praha,s.r.o., mají zájem pro DES Praha,s.r.o. pracovat nebo je zajímají jiné informace o DES Praha,s.r.o. Povinná pole pro odeslání formuláře jsou jen tři: e-mailová adresa, jméno a zpráva pro DES Praha,s.r.o.

Je-li fyzická osoba ve smluvním vztahu s DES Praha,s.r.o. nebo zastupuje-li právnickou osobu, která je ve smluvním vztahu s DES Praha,s.r.o., nastává zákonnost zpracování podle článku 6 1.b Zásady pro ochranu údajů dle EU-GDPR (EU2016/679)  . Totéž platí, vznikne-li smluvní vztah díky využití tohoto kontaktního formuláře. V jiných případech jsou osobní údaje zpracovávány jako kontaktní informace. Pro konkrétní informace o zpracování a žádost o uplatnění dalších práv kontaktujte pověřenou osobu.

Osobní údaje získané automaticky

Webový server https://www.des.cz automaticky zpracovává a ukládá údaje o návštěvě stránky. Automatické údaje jsou sbírány dvěma hlavními metodami: vlastní logy www serveru a analytika Google. Mezi automaticky sbírané údaje patří identifikátory času, doby strávené stránce, IP adresy, údaj o operačním systému a prohlížeči, vypočítané geolokační informace. Tyto údaje neumožňují přímo identifikovat osobu, ale umožňují ve většině případů identifikovat počítač, ze kterého bylo na webovu stránku přistupováno. DES Praha,s.r.o. používá takto získané informace k vyhodnocení provozu webu.

Ukládání dat na počítač uživatele

V souladu s  ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a směrnicí Evropské unie č 2009/136/ES, vás tímto informujeme, že naše webové stránky využívají pro svoji činnost tzv. cookies. V některých případech webová stránka ukládá data na počítač uživatele, a při opětovné návštěvě tato data může číst a měnit. Cookies mohou být základní (systémová) nutná pro provoz webu, ale také cookie třetích stran.

Co jsou cookies a k čemu slouží (obecně)

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají na Váš počítač. Při další návštěvě stránky je prohlížeč rozpozná a pošle zpět serveru. Rozlišujeme tzv. relační cookies, které se smažou po restartování prohlížeče a trvalé cookies, které zůstanou uloženy na počítači. Relační cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují potřebu opakovaného zadávání některých údajů.

Trvalé cookies pomáhají počítač identifikovat, jestliže opětovně navštívíte naši internetovou stránku, neumožňují však jakkoliv identifikovat vás osobně. Výhodou trvalých cookies je to, že umožňují přizpůsobit stránky vašim zájmům a zabraňují opakovanému zobrazení stejné reklamy.

Další cookies slouží ke sběru informací o zájmech zákazníka, tak aby mu bylo možné nabídnout lépe odpovídající výrobky a služby. Sběr informací probíhá v anonymní podobě při návštěvě webové stránky, a to k marketingovým a optimalizačním účelům. Přitom se chování jednotlivých uživatelů při pohybu na internetu analyzuje pomocí určitého algoritmu. Následně se mohou na jiných webových stránkách zobrazit cílená produktová doporučení, jako například pro Vás zajímavý individualizovaný reklamní banner. Tyto údaje nemohou v žádném případě vést k osobní identifikaci návštěvníka těchto webových stránek.
Cookies můžete vypnout i smazat. Následky vypnutí: Rozhodnete-li se pro vypnutí nebo vymazání cookies, nelze zajistit, že stránky budou fungovat zcela správně. Některé cookies jsou nezbytné pro základní fungování webů a e-shopů.

Cookies na webu des.cz

Na této webové stránce probíhá sběr a ukládání dat pomocí cookies. Evidují se pseudonymní datové záznamy ohledně Vašeho přístupu ke stránkám. Nepoužíváme cookies pro žádný reklamní systém.

Systémová cookies

Cookies v této kategorii musí být stále zapnuté. Jsou nutné pro základní funkci webové aplikace a její bezpečný provoz. Pro jejich uložení není třeba SOUHLAS.

Indikátor souhlasu

Tato cookie se objeví, jakmile uživatel vyjádří SOUHLAS s pravidly ochrany osobních údajů.

Google Analytics cookies

Tato cookies slouží pro běžné sledování provozu na webových stránkách. Data jsou pseudonymizovaná. Cookie se ukládají až po SOUHLASu.

Cookies a Sociální sítě

Na webové stránce www.des.cz používáme také pluginy sociální sítě facebook.com, Instagram.com, linkedin.com. Sociální sítě Facebook a Instagram provozuje firma Facebook Inc. A sociální síť LinkedIn provozuje firma Microsoft Corporation. Pokud si otevřete stránku www.des.cz s integrovaným “social pluginem” společnosti Facebook anebo Microsoft, bude navázáno spojení se servarma sítě Facebook, Instagram a Linkedin a odešle se informace o tom, jaké webové stránky www.des.cz jste navštívili. Pokud jste současně přihlášen ke svému účtu jako člen sítě Facebook, Instagram anebo Linkedin této informace budou přirazené k Vašemu osobnímu účtu v síti Facebook, Instagram anebo Linkedin. Pokud využijete funkci pluginu (například Like, sdílení stránky) tato informace se přiradila k Vašemu osobnímu účtu v síti Facebook, Instagram anebo Linkedin. Další informace o získávání a používání údajů společnosti Facebook a Microsoft, Vašich právech a o ochraně soukromí najedete v ustanoveních o ochraně dat na webových stránkách společnosti Facebook a Microsoft.

Uživatel bere na vědomí a souhlasí, že provozovatel je oprávněn kdykoliv tato pravidla měnit.

Zabezpečení osobních údajů

Firma DES Praha,s.r.o. pro přenos dat využívá výhradně zabezpečené webové stránky, s protokoly HTTPS. Data jsou ukládána na cloudu, nikoliv na lokálních počítačích. Cloudové služby zajišťují certifikovaní smluvní partneři.

Pověřená osoba pro ochranu osobních údajů

Dle interní analýzy firma DES Praha, s.r.o. nemá povinnost zřídit funkci pověřence pro ochranu osobních údajů (ve smyslu článku č. 37 EU obecné nařízení o ochraně osobních údajů)
Za veškeré záležitosti týkající se ochrany osobních údajů odpovídá jednatel firmy Ing. Václav Krejčí (tel.: +420 602 646 881 e-mailvaclav.krejci@des.cz)

Privacy Preference Center

Systémová cookies

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a směrnicí Evropské unie č 2009/136/ES, vás tímto informujeme, že naše webové stránky využívají pro svoji činnost tzv. cookies. Na této webové stránce probíhá sběr a ukládání dat pomocí cookies. Evidují se pseudonymní datové záznamy ohledně Vašeho přístupu ke stránkám. Nepoužíváme cookies pro žádný reklamní systém.

Systémová cookies musí být stále zapnuté. Jsou nutné pro základní funkci webové aplikace a její bezpečný provoz. Pro jejich uložení není třeba SOUHLAS.

Advertising

Google analytics

Webová stránka www.des.cz využívá službu Google Analytics poskytovanou společností Google, Inc., která využívá informace na účely vyhodnocování používání stránky a vytváření zpráv o aktivitě návštěvníka stránky. Další informace o získávání a používání údajů společností Google Inc., Vašich právech a o ochraně soukromí najdete v ustanoveních o ochraně dát na webových stránkách společnosti Google Inc.

Tato cookies slouží pro běžné sledování provozu na webových stránkách. Data jsou pseudonymizovaná. Cookie se ukládají až po SOUHLASu.

Sociální sítě

Na webové stránce www.des.cz používáme také pluginy sociální sítě facebook.com, Instagram.com, linkedin.com. Sociální sítě Facebook a Instagram provozuje firma Facebook Inc. A sociální síť LinkedIn provozuje firma Microsoft Corporation. Pokud si otevřete stránku www.des.cz s integrovaným “social pluginem” společnosti Facebook anebo Microsoft, bude navázáno spojení se servarma sítě Facebook, Instagram a Linkedin a odešle se informace o tom, jaké webové stránky www.des.cz jste navštívili. Pokud jste současně přihlášen ke svému účtu jako člen sítě Facebook, Instagram anebo Linkedin této informace budou přirazené k Vašemu osobnímu účtu v síti Facebook, Instagram anebo Linkedin. Pokud využijete funkci pluginu (například Like, sdílení stránky) tato informace se přiradila k Vašemu osobnímu účtu v síti Facebook, Instagram anebo Linkedin. Další informace o získávání a používání údajů společnosti Facebook a Microsoft, Vašich právech a o ochraně soukromí najedete v ustanoveních o ochraně dat na webových stránkách společnosti Facebook a Microsoft.

Uživatel bere na vědomí a souhlasí, že provozovatel je oprávněn kdykoliv tato pravidla měnit.